algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 16°
21°

Veïns i oposició, indignats pel mal funcionament de les grues de Dornier

L'empresa encara no ha pagat l'«ínfima» sanció de 50.000 pessetes a Cort

El PSM va denunciar ahir a Cort la «poca seriositat» de l'empresa Dornier, encarregada de gestionar la grua des del gener de l'any passat. Segons va declarar un dels regidors d'aquest partit, Gabriel Barceló, la companyia privada Dornier «no està servint el ciutadà correctament i el que és més greu, des que es fa càrrec de la grua, hem rebut un gran nombre de queixes ciutadanes pel que fa als pèssims i constants retards de les que estan en funcionament».

Gabriel Barceló afirmà que «tot i que enguany les grues de Dornier han retirat 800 vehicles més que l'any passat, quan encara era un servei municipal, els palmesans insisteixen a telefonar per denunciar els retards de les grues».

En la majoria dels casos, quan algun veí toca perquè un cotxe ha estacionat davant la seva finca o impedeix el pas, «els ciutadans critiquen que es torben hores a venir». «No és qüestió de mitja hora, "afegí Barceló", sinó que han d'esperar més de cinc hores fins que la grua compareix».

Un altre aspecte que el grup del PSM va criticar és la «greu irresponsabilitat per part de Dornier» pel que fa al retard del pagament de la multa imposada a l'empresa en qüestió, el mes de març passat (per Decret de Batlia), per el cobrament de 25 pessetes més del que pertocava en els tíquets d'anul·lació d'ORA. «El més greu, "especificà Barceló", no són els doblers sinó que a hores d'ara encara no tenim constància que s'hagi ingressat a Cort l'esmentada suma de diners».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris