algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
17°

Els membres de la corporació aniran a Madrid per exigir el pavelló cobert

El projecte va ser concedit fa vuit anys i encara és l'hora de començar les obres

El batle d'Algaida, Jaume Jaume (PSOE), anirà acompanyat amb la resta dels membres de la corporació municipal a Madrid per exigir que es duguin a terme les obres del pavelló cobert vora uns solars annexos al col·legi públic que fa vuit anys tenen promesos.

El viatge es farà a final de gener i es dirigiran al Consell d'Infraestructures d'Esports, que és l'òrgan competent sobre aquest tema, per fer pressió.

El batle Jaume ha expressat que «anirem a Madrid per veure si d'una vegada adjudiquen les obres per poder construir el pavelló cobert que tanta falta ens fa. El fet és que l'any 1991 el Ministeri d'Educació, Cultura i Esports aprovà el projecte. Aquest organisme abans tenia les competències dins el Pla d'extensió d'educació física als centres docents destinats a tots els ajuntaments que s'hi volien adherir».

El batle Jaume explica que l'Ajuntament d'Algaida des de fa nou anys inclou dins el pressupost general el 33 per cent del cost de les obres que pujava a uns 40 milions de pessetes. «Fins ara deixàvem una partida de 12.300.000 pessetes, però aquesta despesa s'haurà d'actualitzar i possiblement arribi a uns 18 milions de pessetes».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris