muy nuboso
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
16°

«El batle ha de saber que l'escut és de tots»

Els veïns recriminen a Perelló que vulgui llevar el me i el sant Joan, en lloc de resoldre altres qüestions

A l'hora del cafè, ahir, n'hi havia més de dos que discutien sobre la proposta del batle, Jaume Perelló, de llevar el sant Joan Baptista i el me de l'escut del poble de Muro.

Tots, però, semblaven fer-se la mateixa pregunta per després arribar a la mateixa conclusió. «Per què han d'anar a tocar l'escut? No està bé així com està?» I es responien: «Hi ha coses més importants a fer per al poble».

Aquestes eren sens dubte les opinions que deixaven sentir un grup d'homes que jugaven a cartes en el bar que està situat vora la plaça Comte d'Empúries.

Miquel Molines, que deia ser amic del batle, també insistia a dir que «hi ha altres prioritats. A més, no entenc per què l'han de tocar».
Jaume Josep Aguiló i Catalina Picó, que per cert també prenien cafè en el mateix bar, trobaven que «l'escut està bé així com està». A aquestes paraules, Catalina Picó hi afegí que «desconec l'antiguitat, però sempre l'hem vist així i ens agrada talment com és, que no el canviïn».

Hi havia dones que passaven pel carrer i recordaven que sant Joan Baptista és el patró del poble i que «llevar-lo no seria gens correcte, però els polítics acostumen a fer el que els ve en gana».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris