nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 16°
19°

Un veí de Son Servera perd la vida en un incendi a ca seva

Jaume Bauçà Carrió, de 79 anys, va morir després de cremar-se una camilla

Jaume Bauçà Carrió, un veí de Son Servera de 79 anys, va morir ahir horabaixa en el seu domicili del carrer General Franco després que s'hagués declarat un petit incendi en una camilla, molt probablement a causa d'una espira que botà d'un braser.

El fet es produí devers les cinc de l'horabaixa. La dona de Jaume, Isabel Massanet, es trobava preparant el berenar del seu marit. L'home romania assegut en una petita habitació i devora el braser. Sembla que una espira botà i començà a incendiar les faldes de la camilla. Jaume provà d'aixecar-se però els seus problemes de mobilitat ho impediren. Quan la seva esposa tornà a l'estància, es trobà amb una gran quantitat de fum i el seu espòs estès en el terra.

La dona sortí al carrer i sol·licità ajuda a un agent de la Policia Local de Son Servera que anava de paisà. L'home donà avís als seus companys però ja era massa tard, perquè Jaume havia mort en l'incendi. El foc va ser sufocat pels mateixos agents, tot i que des del telèfon d'emergència 112 ja s'havia coordinat la presència dels bombers de Manacor i de la Guàrdia Civil d'Artà.

La jutgessa de pau acudí al número 30 del carrer General Franco per ordenar l'aixecament del cadàver i la pràctica de l'autòpsia. De les primeres gestions es determinà que tot havia estat producte d'un accident. Amb els resultats de l'autòpsia es podrà saber si Jaume Bauçà morí calcinat o a causa de la inhalació de fums tòxics.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris