cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
25°

El Consell de Govern aprovarà avui la il·luminació de la via de cintura

També s'anuncia una important mesura en medi ambient

El Consell de Govern aprovarà avui un ambiciós projecte de la Conselleria de Foment que permetrà il·luminar la via de cintura de Palma.

Aquest pla, que du aparellada una notable inversió de doblers, augmentarà notablement la seguretat del vial. La via de cintura de Palma és una de les poques d'Espanya que encara no està il·luminada i la mesura, destinada a resoldre aquest problema, era esperada des de feia temps.

A més de donar sortida a aquesta assignatura pendent de la Conselleria de Foment, s'ha anunciat que el Consell de Govern avui també «estudiarà» temes de «gran transcendència en matèria de medi ambient».

Ja pel mes de desembre la Conselleria de Foment aprovà una mesura destinada a donar més seguretat a la via de cintura de Palma.
Aleshores s'acordà la substitució dels àrids que composaven el ferm per un nou material antilliscant, que reduiria el risc de llenegar. Aquesta projecte està dotat amb 355.920.740 pessetes.

Quant al tema medioambiental, s'ha de recordar que els darrers Consells de Govern s'han dedicat a l'estudi de les Directrius d'Ordenació i han servit per anunciar a l'opinió pública alguns dels seus punts estel·lars, que després han estat contestats o criticats en el si del Partit Popular.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris