algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
19°

Toni Mir: «Els drets de Voltor han quedat garantits al cent per cent»

El president de l'OCB vol restablir el diàleg amb l'Executiu balear

El president de l'Obra Cultural Balear (OCB), Antoni Mir, assegurà ahir que amb el protocol d'intencions signat entre el Govern balear i la Generalitat de Catalunya «Voltor ha aconseguit que es respectin els seus drets al cent per cent», cosa que demostra que Pujol ha tingut en compte l'escrit que la presidenta del Consell de Mallorca, Maria Antònia Munar, va adreçar a Jordi Pujol i la posició de tota l'oposició.

Antoni Mir indicà que ara Voltor, la societat lligada a l'OCB que ha gestionat la recepció dels senyals televisius de TV3 i Canal 33, «és on era». És a dir, l'entitat està «oberta a un acord "amb el Govern balear" fins ara bloquejat» i s'allunya la possibilitat d'una «imposició incondicional o d'una claudicació», que seria «inadmissible», segons deixà clar Mir.

Segons Mir, el fet que l'Executiu balear no arribàs a una entesa amb Voltor suposaria «sortir el protocol d'intencions» pel qual la Generalitat cedeix el senyal televisiu al Govern i en què s'estableix que en el cas de l'illa de Mallorca «es promourà prioritàriament l'establiment d'un acord amb l'entitat que realitza actualment les funcions de reemissió dels canals de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió, amb la finalitat d'optimitzar els sistemes tècnics ja existents».

A més, des de l'OCB també es considera com una «flexibilitat a favor nostre» el fet que la disposició per part de l'Executiu de la insfraestractura i dels centres de transport i distribució que permetin la recepció pot ser «directa o indirecta». Un aspecte que obriria la porta que Voltor mantingués la titularitat de la infraestructura necessària per a la repetició dels senyals.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris