nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
20°

L'Ajuntament, disposat a llevar la llicència a Lumsa «si el poble ho vol»

El batle ha encarregat un estudi per saber el preu de les indemnitzacions

L'Ajuntament de Santa Margalida està disposat a llevar la llicència a Lumsa (Limpiezas Urbanas de Mallorca S.A.) «si el poble ho vol», segons afirmà ahir el batle Antoni del Olmo.

Cal comentar que l'abocador del Corral d'en Serra, propietat de l'empresa Lumsa, compta amb llicència des del 86 per ubicar-hi una platja de triatge i compostatge. Ara, i davant la manifestació que ha aixecat la possibilitat de poder dur cendres al Corral d'en Serra si l'abocador de Son Reus resulta insuficient, l'equip de govern ha encarregat un informe jurídic per tal de valorar el cost de les indemnitzacions que comportin del fet de deixar sense efecte la llicència propietat de Lumsa.

Un cop conegut el cost d'aquestes indemnitzacions, el batle té previst consultar als veïns si troben bé pagar les corresponents indemnitzacions. «Primer, avaluarem si podem assumir aquests costs. Després realitzarem una consulta popular. No sabem encara el sistema que farem servir per arribar a tothom», sentencià Del Olmo.

El batle ha informat també que, a més d'aquest informe, els serveis jurídics estudien si presenten al·legacions parcials o a la totalitat del Pla de residus sòlids urbans (PRSU). Les al·legacions parcials les presentaran si arriben a la conclusió que accepten tenir una planta de compostatge i triatge en el Corral d'en Serra. En canvi, si el poble decideix pagar les indemnitzacions, presentaran al·legacions a la totalitat del PRSU.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris