cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 16°
16°

Nájera torna a contractar Estrategia Local per 37 milions

L'Ajuntament de Calvià, mitjançant decret de batlia, ha tornat a contractar per 37 milions de pessetes, l'empresa Estrategia Local perquè assessori l'equip de govern socialista. El Partit Popular calcula en més de 400 milions de pessetes els doblers que s'han pagat a la societat d'ençà que els socialistes són al poder i entén que al darrere «s'hi amaga una finançament irregular del partit». L'edil Anselmo Martín, de la seva banda, considera que l'equip de Margarita Nájera «utilitza doblers públics amb fins partidistes per mantenir-se en el poder a qualsevol preu».

Durant la present legislatura, Estrategia Local (Constructores de Estrategia, organitzación y marqueting para el sector público) ha rebut encàrrecs de l'Ajuntament per valor de 107 milions i mig de pessetes. El darrer contracte, realitzat el passat 20 d'octubre per 37 milions de pessetes, és per «assistència tècnica a l'equip de govern per dur endavant la definició i implantació del pla estratègic municipal a llarg termini i proporcionar assistència tècnica a l'àmbit de direcció, organització, control intern, projectes de qualitat i polítiques sectorials en l'esfera de l'administració local».

Per cada jornada d'assessorament Estrategia Local factura 396.720 pessetes, de les quals 180 mil corresponen al cap de projecte i 116 mil a l'ajudant.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris