algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
23°

La urbanització de Son Company permetrà acabar la via de ronda sud

El promotor s'haurà de fer càrrec de les despeses de construcció del nou vial

L'aprovació de la nova urbanització de Son Company, dins de la revisió de la normativa urbanística, que tanta polèmica ha aixecat al municipi tindrà una contrapartida molt beneficiosa ja que permetrà acabar el darrer tram de la via de circumval·lació sud del nucli urbà de Sencelles.

Aquest és, segons va reconèixer el batle, Guillem Ferrer, el motiu de major pes que ha dut l'equip de govern popular a possibilitar la urbanització de més de 46.000 metres quadrats, tal i com figura a la revisió de la normativa urbanística.

El nou vial que tindrà una llargària aproximada de 400 metres partirà de l'actual vial dels donants de Sang que constitueix el primer tram ja construït de la ronda. Des d'allà i cap al sud es seguirà donant la volta per darrere els terrenys del poliesportiu municipal fins a connectar a la sortida del poble amb la carretera que porta cap a Sineu.

El futur vial tindrà la mateixa amplària que el dels Donants de Sang i amb les seves obres es preveu també millorar-ne l'accés des d'alguns carrers que hi donen directament. La repercussió més important que tindrà el nou vial per als sencellers serà que tot el trànsit pesant que fins ara estava obligat a travessar el centre del poble des del carrer Ramon Llull, per davant l'escola, ja no hi passarà.

El cost de les obres de construcció del nou vial i de dotació de serveis, que encara s'estan valorant, haurà de córrer obligatòriament a càrrec del promotor de Son Company. Tot i això l'Ajuntament haurà de comprar els terrenys que ocuparà la futura via que passarà a titularitat municipal.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris