algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

Els alumnes del nou institut no poden disposar d'aigua potable de franc

Des del passat mes d'octubre, data en què el nou Institut d'Ensenyança Secundària Obligatòria (ESO) va obrir les seves portes, els alumnes s'han vist obligats a aprovisionar-se d'aigua de dues màquines de vending que hi ha als passadisos del centre.

Aquesta problemàtica obeeix al fet que l'aigua de la xarxa d'abastiment de Santanyí és sols «sanitàriament permissible», però no apta per al consum.

Per resoldre la situació, la Sala actualment està fent l'excavació d'un dipòsit d'aigua al recinte de l'Institut. Aquest tindrà una capacitat de 60 metres cúbics i encara no ee sap quin serà el cost final de l'obra ni quan es podrà deixar enllestida.

Una vegada conclosa la seva construcció es col·locaran tres bevedors, dos a l'institut i un altre al poliesportiu municipal que es troba devora. D'altra banda, l'institut començarà les classes d'aquest segon trimestre funcionant al cent per cent.

L'empresa constructora FCC ha fet entrega aquests dies de les aules que encara mancaven de la primera i segona fase del centre. De la primera fase s'ha entregat un laboratori, la biblioteca i una aula de música i una altra de dibuix. Mentre que de la segona, s'ha fet entrega de dues aules taller i cinc seminaris.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris