algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 13°
13°

Son Sant Joan també bat rècords als mesos de temporada baixa

Finalment es confirmaren totes les previsions i l'aeroport de Palma presentà les xifres més espectaculars de passatgers de la seva història, també als mesos de temporada baixa.

Un total de 17.664.783, segons confirmaren ahir fonts de Son Sant Joan, passaren per Palma al llarg de l'any 1998, fet que suposa un augment de més d'un milió respecte de l'any anterior.

Aquest increment del 6'6% s'ha basat sobretot en l'arribada massiva de turistes alemanys i britànics a les Illes, el nombre dels quals ha augmentat entorn al 10% en relació al 97.

Una vegada amb les dades definitives a la mà, resulta que els mesos en els quals més s'incrementà el trànsit de viatgers foren l'abril, amb una espectacular pujada de més del 20 per cent. A continuació, cal destacar el bon comportament dels mesos corresponents a la temporada baixa. Així, durant gener, febrer, novembre i desembre els increments oscil·laren entre l'11'3 i el 12'7, cosa que vol dir una mitjana aproximada de 60.000 passatgers més cada un d'aquests mesos.

Al període estiuenc, precisament quan no convé «forçar més la màquina», els augments de passatgers respecte de temporades anteriors es mogueren entre el 3 i el 4 per cent, fet que alguns ja consideren massa pel que pot assumir l'Illa.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris