algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
19°

Els nins ja gaudeixen d'un nou parc per jugar a l'esplanada de Bellver

Fageda i Rodriguez feren acte de presència i saludaren la gent

L'àrea de Jocs Infantils de Bellver, a l'esplanada de Gaspar Melchor Jovellanos, fou inaugurada ahir pel batle de Palma, Joan Fageda, i el regidor del departament de Relacions Ciutadanes i Manteniment, José María Rodriguez. A l'acte hi assistiren diversos infants acompanyats per les seves mares, que provaven un per un, els jocs.

Segons explicà el responsable de Manteniment a l'Ajuntament de Palma aquest parc infantil preveu dos projectes dins el pla Mirall. Per un costat la remodelació dels jocs infantils, que ha suposat uns 24 milions de pessetes, i de l'altre, tot el treball de l'escola taller de Bellver per construir el mur de pedra (paret seca mallorquina) així com la instal·laució del mobiliari urbà i la la repoblació d'arbres.

En total, sis taules amb bancs on els nins poden berenar, tres nous pins i diverses alzines.
L'arquitecte del projecte, Federico Climent, explicà que aquesta zona de Son Armadans era molt seca i hi faltava un parc. Per crear el parc es va alçar la superfície a fi d'originar una plataforma de paviment especial perquè els jocs no es moguin amb el moviment de la terra. Els jocs, de la casa sueca HAGS, estan homologats per la Unió Europea i s'han dividit per edats ja que segons l'expert, «els nins han jugar junts però sense competir». Així, hi trobem un espai per nins fins a sis anys, juntament amb sis balancins, i el castell multifuncional amb dos tobogans, per a infants de més de sis anys.

Jocs especials

Rodríguez, que confirmà que aquest parc no tenia jocs adaptats per nins amb discapacitat, va anunciar que s'està conversant amb l'Associació de minusvàlids per tal de garantir a cada parc de la ciutat, almenys un joc específic per als nins amb minusvalia.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris