nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
13°

Voltor troba «prepotent» l'ultimàtum de Matas per a la venda dels repetidors

L'entitat reclama una solució negociada i clara a la gestió dels senyals televisius

L'advertència del president del Govern balear, Jaume Matas, a Voltor que d'aquí a poc temps quedarà en la il·legaitat amb el consegüent ultimàtum perquè vengui els repetidors dels senyals televisius no ha estat ben rebuda per l'entitat, des d'on es qualifica d'«imprudent, inadequat, i prepotent» el missatge de Matas.

Fonts pròximes a Voltor indicaren ahir que la cimera mantinguda divendres entre els executius valencià i balear no sembla el lloc adequat per donar aquest ultimàtum, sobretot si és té en compte que des del mes de maig en què es trencaren les relacions amb Voltor, el Govern no ha respost a la demanda de represa de negociacions realitzada per part de l'entitat lligada a l'Obra Cultural Balear (OCB) per cercar una solució.

Des de Voltor es té clar que un cop que s'aprovi la llei de tercers canals la competència dels repetidors recaurà en mans institucionals, però també recorda que fins ara Voltor ha exercit una possessió «pacífica i reconeguda» i que, per tant, el més prudent és tenir en compte l'entitat que ha fet possible l'emissió en els darrers anys.

Legitimitats

Amb la llei de tercers canals la recepció dels senyals televisius recaurà totalment en mans de l'Executiu, que es farà amb la propietat a través d'acord com l'assolit amb la Generalitat Valenciana.

Al marge d'aquesta legitimitat poc discutible, també hi ha una altra legitimitat de l'entitat que en els darrers anys ha fet possible la recepció. D'aquí que potser el més legítim seria que ambdues parts intentassin arribar a una solució no traumàtica.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris