algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 15°
20°

Els veïns de Son Armadans, indignats amb el pla Mirall

Estan farts de renou i de pols i es queixen de la «innecessària» ampliació de voravies

Els veïns i comerciants del carrer Magalhaes, just entre els barris de Son Alegre i Son Armadans, varen mostrar ahir davant el candidat a batle socialista a l'Ajuntament de Palma, Antoni Roig, la seva indignació per les obres que s'estan efectuant en aquest tram.

L'edil del grup de l'oposició PSIB-PSOE va escoltar amb molta atenció cadascun del representants dels petits comerços del carrer, que asseguren estar «farts de tanta obra, soroll, pols i el que és pitjor, de no poder aparcar els vehicles enlloc a causa de les voravies, totalment innecessàries».

L'obra forma part del pla Mirall i preveu la millora dels paviments al barri per un import de 37.702.300 pessetes. Segons explicà Roig, les obres es varen adjudicar el maig de l'any passat i haurien d'haver estat acabades en un termini d'execució de quatre mesos, és a dir, el 6 de setembre del 1998, «termini que no s'ha complert» declarà Roig. El candidat socialista afegí, que «aquestes obres no tenen en compte l'enfocament més adequat per al barri» tot alterant-ne fisonomia i negocis.

El projecte final pretén ampliar les voravies del carrer, plantar nous arbres i posar una circulació en sentit únic. D'altra banda però, el projecte «amb els diners que costa, no preveu soterrar el cables de telefonia o treure els pals d'electricitat que a més de fer nosa són 'cutres'», manifestà Roig.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris