algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
19°

El ple aprova d'esquena al poble el projecte alternatiu de la plaça Major

La Plataforma interrompé la sessió amb una pancarta i mambelletes del públic

L'Ajuntament aprovà d'esquena al poble el projecte alternatiu de reforma de la plaça Major. Malgrat que la Plataforma que reclama el manteniment de l'escala original aconseguí omplir de públic la sala de plens, els grups polítics amb representació municipal no cediren. Cal comentar l'absència de dos regidors del PP, Jaume Joan i Catalina Cifre, i de l'únic regidor d'UM, Guillem Matheu. Només dos partits feren l'explicació del seu vot. Martí Ochovagia, d'UMPI, defensà que les grades del projecte aprovat es poden convertir en escalons en qualsevol moment i el PSM insistí en el fet que donaren suport a la segona proposta per acostar-se més al poble.

La votació es va produir sense que ningú del públic la interrompés, si més no, un cop avançada la sessió la Plataforma va entrar una pancarta reivindicant «L'escala tal com era». El fòrum secundà la demanda fent mamballetes.

Un cop acabat el ple una representant de la Plataforma, Eva Cerdà, llegí un manifest en què denuncià «el desinterès, el passotisme i l'obstrucció de la majoria dels representants polítics, que s'han obstinat a proposar altres solucions sense tenir en compte les peticions formulades per un sector ben considerable del poble».

Pel que fa al batle, Miquel Oliver, utilitzà sempre uns mateixos arguments per respondre a les nombroses preguntes que llançà el públic. Oliver s'escudà en els serveis tècnics municipals i digué que «la solució era tècnica i no política».

El ple s'allargà fins altes hores de la nit perquè la gent intentà convèncer els polítics. No obstant això, no ho aconseguiren.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris