algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 13°
13°

Els grans magatzems esperen vendre un 20% més durant les rebaixes

La campanya començà ahir amb descomptes de fins al 50%

58932

Les rebaixes ja són aquí.

J. Rosselló.

Els comerços de Palma confien incrementar les vendes durant aquesta campanya tardor-hivern de rebaixes un 20 per cent respecte de l'any passat a les mateixes dates.

Ahir es donà el sus a una temporada d'hivern en la qual els productes experimentaran una davallada mitjana del 25 per cent en els seus preus, tot i que els sostres de depreciacions se situaran en un 50%.

Una vegada finalitzades totes les festes de Nadal, la febre consumista sembla que no aturarà. I és que la famosa costa amunt del mes de gener no és altra cosa que una bona excusa per potenciar més compres encara entre les famílies mitjanes de Balears, i en definitiva de tot l'Estat. Aquest gust per perdre's entre mostradors i bosses plenes d'articles més o menys necessaris es notava ahir, sobretot a partir de les 12 del migdia, als principals carrers comercials de Palma i fins ben entrat l'horabaixa. Zones com ara Jaume III, avingudes, Sindicat i, en general, el centre de Palma, mostraven un aspecte no gaire habitual tratant-se d'un dia feiner. Botigues i magatzems presentaven una gran afluència de públic, sobretot públic jove i femení, que no volien perdre's les primeres ofertes de l'any. Tot i que la campanya oficial de rebaixes de tardor-hivern s'allargarà fins el 28 de febrer, que cau en diumenge, dia en què «per llei» els comerços tenen permís per obrir les portes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris