algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
19°

CLH accepta vendre els solars de Marivent a Cort per 500 milions

L'Ajuntament encara no ha donat la conformitat a la resposta de l'empresa

Fonts oficials de la Companyia Logística d'Hidrocarburs (CLH) informaren ahir a Diari de Balears que l'empresa ha acceptat la darrera proposta de compra dels solars veïns de Marivent per part de l'Ajuntament de Palma per uns 500 milions de pessetes.

Les mateixes fonts indicaren que l'acceptació de l'oferta de compra es produí el mes de novembre i que així ho comunicà a Cort, per la qual cosa està esperant des de llavors ençà una conformitat i, sobretot, l'inici oficial de la tramitació de compravenda.

De la seva banda, fonts municipals indicaren ahir mateix que, de moment, l'equip de govern no farà declaracions sobre això, encara que qualificaren la quantitat de 500 milions de pessetes de «no desencaminada». L'únic responsable polític de l'Ajuntament de Palma que parlà sobre aquest tema fou el regidor d'Hisenda, Pedro Àlvarez, que es limità a dir que, com a encarregat dels recursos econòmics municipals, no ha fet cap gestió per habilitar una partida econòmica per a la compra dels solars i que, en aquest sentit, s'esperen instruccions de l'àrea d'Urbanisme.

Mentrestant, la central de CLH a Madrid insisteix que ha donat conformitat a l'operació i ha expressat la seva estranyesa pel fet que Cort es retardi tant a posar-se en marxa per comprar el solar quan, anteriorment, es dirigia de manera continuada a l'empresa per tal d'arribar a un acord.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris