algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
19°

Els camps d'aprenentatge han penjat el cartell d'«overbooking»

Enguany visitaran aquests centres d'educació mediambiental gairebé vint mil alumnes

Un camp d'aprenentatge s'ha d'entendre com una eina educativa escolar que afecta una triple vessant mediambiental, cultural i social. Són possessions rurals dedicades a una tasca docent molt arrelada a les tradicions i els costums de les Illes, i que reben cada any milers d'estudiants dels diferents col·legis públics, que d'aquesta manera prenen contacte amb una realitat i amb uns coneixements que no surten als llibres ni s'estudien en cap assignatura.

Un terreny educatiu de provada eficàcia, la qual cosa fa que cada any augmenti la demanda per part dels centres docents. De fet, enguany els cinc camps d'aprenentatge de les Illes ja han penjat el cartell de «tot venut» o d'«overbooking», si es vol utilitzar un terme turístic, perquè les sol·licituds han estat massives i, quan només es duen quatre mesos de curs, ja estan reservats per a tot l'any. Els col·legis que no han arribat a temps hauran d'esperar al curs vinent.

Així, segons les previsions del Ministeri d'Educació, ja que aquests centres encara depenen de l'antiga Direcció General del MEC, enguany visitaran els camps gairebé vint mil alumnes de diferents nivells educatius.

En l'actualitat, existeixen cinc camps d'aprenentatge en funcionament i a ple rendiment. Aquests són: Orient, Son Ferriol i Es Palmer a Mallorca, Sa Cala a Eivissa i Es Pinaret a Menorca. A més a més, fa quatre anys va tancar definitivament el de Binifaldó, també de Mallorca.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris