cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

El fill gran de l'empresari mort a Cuba en accident podria rebre avui l'alta

Els cadàvers de Toni Pérez i de la seva dona Merche Arriyo ja han estat incinerats a l'Havana

El fill major de l'empresari Toni Pérez, que juntament amb la seva esposa Merche Arroyo morí en un accident de trànsit a Cuba, es recupera de les ferides i és previst que avui pugui abandonar l'hospital. Iván, de 22 anys, pateix lesions de caràcter menys greu i el seu pronòstic és reservat.

Per la seva banda, els cossos de l'empresari i la seva dona han estat ja incinerats a la capital cubana i les cendres seran repatriades a l'Estat espanyol.

El cònsol general d'Espanya a Cuba, Eduardo de Quesada, explicà que l'accident de trànsit es produí diumenge migdia i no durant el dia 31 de desembre com es pensava inicialment. Segons s'ha pogut saber, Toni Pérez, la seva dona i els fills Iván i Denis llogaren un jeep descapotable que menava un home originari de Cuba. Amb el vehicle es dirigiren des de l'Havana a visitar la ciutat de Guanam i quan tornaven per la coneguda com «autopista nacional» patiren el brutal accident a 37 quilòmetres de la capital.

Merche Arroyo, que anava en el seient del davant, morí a l'instant mentre que el seu marit i els dos fills foren evacuats a l'hospital Calixto García. Toni Pérez fou sotmès a una intervenció quirúrgica, però va perdre la vida a causa de la gran quantitat de sang que havia perdut.

Iván quedà ingressat en el centre mèdic mentre que el mateix cònsol d'Espanya es va fer càrrec del petit Denis de sis anys, que passa aquests dies en el domicili del diplomàtic. Eduardo de Quesada indicà que el menor no pateix lesions físiques, però que les psíquiques són importants.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris