cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
17°

Mor en un accident de trànsit a Cuba el conegut empresari Toni Pérez

La seva esposa també va perdre la vida i un fill patí lesions greus

El conegut empresari «de la nit» Toni Pérez va morir dia 31 de desembre en un accident de trànsit que es produí a l'Havana. En el xoc també va perdre la vida la seva esposa Merche i un fill de 22 anys patí lesions de caràcter molt greu.

Segons s'ha pogut saber el brutal accident es registra quan l'empresari i la seva família es dirigien a l'aeroport internacional José Martí de l'Havana, situat a uns quinze quilòmetres del casc urbà. Per tal d'efectuar el trajecte utilitzaren un taxi i la desgràcia va provocar que aquest vehicle impactàs amb un altre turisme, el conductor del qual també morí.

Toni Pérez i la seva esposa varen perdre la vida en el mateix lloc de l'accident mentre que el seu fill Iván, de 22 anys, quedà ingressat en un hospital de l'Havana en estat molt greu. Sembla que actualment s'està recuperant de les ferides sofertes. El taxi també era ocupat per un altre fill, de vuit anys, del matrimoni difunt i que afortunadament en sortí lesionat lleu.

Igor, de 15 anys i també descendent de Toni Pérez, no havia viatjat amb la seva família a Cuba perquè el proper 27 de desembre havia de desplaçar-se a Londres on cursa els seus estudis.

Toni Pérez residia en un xalet de Cala Blava, a Llucmajor, des de feia molts anys. Junt al seu germà «Jou» va ser el creador de la discoteca Zorba's però se separaren i en l'actualitat Toni era el responsable de la discoteca Joy Palace de l'Arenal, a més del Bulevar Mediterraneo i Factory de la plaça Mediterrani de Palma.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris