cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
25°

La UIB impartirà més de 2.000 hores formatives adreçades al seu personal

La Universitat de les Illes Balears (UIB) ha decidit apostar de manera forta enguany per la formació complementària del seu personal, donant continuïtat al pla iniciat el curs passat. Així, es posarà en marxa un programa integral de formació, que aquesta vegada abastarà tots els treballadors de la Universitat, ja sigui personal docent o d'administració i de serveis (PAS).

Les activitats formatives del curs 97-98 estaven adreçades només al PAS, tot i que s'amplià posteriorment al personal docent i d'Investigació a partir d'accions formatives vinculades amb el projecte Campus Extens. El present pla, que es pot considerar una segona fase, marca un línia clara d'integració entre ambdós col·lectius. Aquest pla integral es desenvoluparà en dos anys. El programa contempla un ampli ventall d'accions formatives que sintetitzen unes dues mil hores de formació referides als més diversos camps d'aprenentatge. Així, s'impartiran classes d'informàtica, d'idiomes, de salut laboral, de medi ambient i de qualitat a l'administració. És a dir, tota una sèrie de paràmetres formatius que fan part del que ha de ser la qualitat total de la institució i el servei que aquesta ofereix.

Aquests cursos s'impartiran dins dels horaris laborals dels treballadors i l'equip de Govern de la UIB pretén que progressivament afecti el total de la plantilla docent i del PAS. El pressupost que la Universitat destinarà enguany al finançament d'aquest pla integral de formació és de vuit milions de pessetes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris