muy nuboso
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
16°

El Govern es farà càrrec de l'emissió de la TV valenciana a les Balears

La Direcció General de Tecnologia de la Informació i de la Comunicació de la Conselleria de Presidència del Govern balear signarà demà un acord amb la Generalitat valenciana a través del qual la CAIB es fa càrrec de l'emissió de Canal 9 i Notícies 9 a les Illes.

L'esmentada direcció general ha realitzat un projecte per a l'establiment de la xarxa de televisió de la CAIB. Aquesta xarxa de difusió i transport dels canals en llengua catalana té l'objectiu de realitzar una integració global dels serveis audiovisuals i d'oferir una cobertura d'aquests canals al 100% de la comunitat autònoma.

El Govern balear disposarà a partir de febrer d'una inversió de seixanta milions de pessetes, corresponents a la primera fase del projecte, que inclourà l'adjudicació dels concursos de transport i de difusió "amb la finalitat de cobrir totalment el Canal 9 a l'illa d'Eivissa i el Canal 9 i Notícies 9 a l'illa de Menorca, així com Notícies 9 a Mallorca pel Canal 26" i la posada en marxa d'aquesta fase del projecte.

Per aconseguir aquesta cobertura es disposaran d'emissors de potències de 50W, 20W i 200W en les ubicacions de la Talaia de Sant Josep, Castell d'Eivissa i Sant Llorenç, respectivament. Aquests emissors s'instal·laran en dependències del Govern balear excepte el de Sant Llorenç. A l'illa de Menorca es disposaran dos emissors de 200W en les dependències del Govern al mont Toro.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris