nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
17°

Presidència congela el pressupost del Consell de la Joventut

Enfrontaments interns fan que la partida no arribi als 8 milions mentre que l'entitat en demana més de 12

La comissió permanent del Consell de la Joventut de les Balears (CJIB) ha denunciat la congelació, per part del Govern Matas, del seu pressupost corresponent a l'any 99.

La darrera assemblea de l'entitat, que agrupa gairebé totes les associacions juvenils de les Illes, aprovà per unanimitat una partida pressupostària de 12.125.000 pessetes, «doblers necessaris per garantir el bon funcionament i la independència del CJIB». Davant d'aquesta quantitat, la Conselleria de Presidència del Govern només aportarà 7.900.000 en concepte de subvencions directes, exactament la mateixa partida que al 1998, sense pujar ni tan sols l'IPC.

Els membres de la comissió permanent, òrgan de govern del CJIB elegit a la mateixa assemblea que va aprovar els esmentats pressuposts, han mostrat la seva indignació pel que consideren un greuge comparatiu envers a altres partides. Per exemple, la inclosa en l'apartat Empreses vinculades i altres ens participants per la Caib, que només abraça la Xarxa d'Instal·lacions de les Balears (XIB), rebrà 93 milions de pessetes durant el present exercici, xifra que alguns membres de la direcció del CJIB consideren «exorbitada» en comparació amb el que ells reben.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris