cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
17°

219 conductors donaren positiu en les etilometries fetes a Palma en el 98

La Policia Local arrestà 58 ciutadans que es negaren a bufar

Un total de 219 conductors donaren resultats positius en els controls d'etilometria que la Policia Local efectuà el 98 a Palma. Aquesta xifra contrasta amb els 2.202 ciutadans que registraren resultats negatius en aquests controls fixos d'alcoholèmies.

Pel que fa a les etilometries realitzades sense la instal·lació d'un control previ, en l'any que acabam de deixar s'efectuaren un total de 150 proves a persones implicades en col·lisions de trànsit i 139 a individus que s'apreciava que menaven sota els efectes de l'alcohol o les drogues.

Segons l'estadística facilitada per la Policia Local de Palma, en el 98 es va procedir a la detenció de 58 persones que s'havien negat a realitzar la prova d'etilometria, 31 de les quals després d'haver estat implicades en un accident de trànsit. La negativa a sotmetre's a aquests controls desemboca en proves de sang i orina per determinar la quantitat d'alcohol en la sang de l'individu. En el 98 es varen fer 67 anàlisis, la majoria a persones que no volien realitzar la prova bufada.

Els controls d'etilometries se situen de forma habitual en el passeig de Mallorca, Jaume III, la plaça d'Espanya, la porta de Sant Antoni, el passeig marítim, Aragó, Joan Miró, l'Avinguda Alomar i Villalonga, el camí de Jesús i la carretera PM"601. Aquests controls se solen instal·lar durant les nits i els caps de setmana. Durant el 98 es disposaren un total de 122 controls estàtics en els quals s'efectuaren quasi 2.500 etilometries a conductors, un vint per cent més que les que es produïren en l'any 97.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris