algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 14°
22°

Rodríguez: «Els nous fanals són preciosos i no en retirarem cap»

L'enllumenat, de baix consum, reprodueix la imatge del segle passat

«Jo respect les opinions de tothom pel que fa als nous fanals. Tot i això, trob que són preciosos i no en retirarem cap ni un». Amb aquestes paraules el regidor de Manteniment a l'Ajuntament de Palma, José Maria Rodríguez, va respondre les crítiques de l'Associació per a la Recuperació dels Centres Antics (Arca) i dels grups de l'oposió pel que fa la instal·lació de fanals isabelins al carrer d'Antoni Maura.

El regidor del PP assegurà que la zona requeria una renovació d'enllumenat i per això «pensam continuar endavant el projecte». Rodríguez va declarar que «ja poden exigir el que vulguin els partits de l'oposició perquè si haguéssim posat fanals d'un altre estil també ens haurien dit que són lleigs i massa cars».

El polític popular va argumentar també que les dimensions dels fanals, tan durament criticades per Arca i altres entitats, no són exagerades i aclarí que «reprodueixen al màxim els fanals de l'època isabelina que es trobaven antigament».

D'altra banda, Rodriguez assegurà que havia rebut «centenars de felicitacions» per part dels palmesans que es mostren «molt contents» pels nous fanals.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris