algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 14°
22°

L'Ajuntament cedeix a les pressions populars i elimina la rampa de la plaça

La proposta alternativa divideix en tres parts l'escalonada original

L'Ajuntament de Pollença ha cedit a les pressions populars i accedeix a modificar el projecte de reforma de la plaça Major. La proposta alternativa, que definitivament s'aprovarà en el ple de dijous, substitueix la rampa per una escalonada diferent de l'original.

El projecte redactat pels serveis tècnics municipals substitueix la rampa per una escalonada dividida en tres parts. Les dues escales del costat són iguals i tenen sis esglaons cada una, mentre que l'escalonada del centre només té dos esglaons molt més amples. A dalt d'aquests dos esglaons se situa un banc llarguer, que obliga el ciutadà a baixar per una de les dues escalonades del costat.

Els partits polítics que integren l'Ajuntament de Pollença, tant els que es troben en el govern municipal (PSOE, UMP, ASI, UM) com els que són a l'oposició (PP i PSM), acordaren per unanimitat modificar el projecte anterior perquè «d'aquesta manera la plaça queda més integrada en l'entorn». Aquesta era la justificació que ahir donaven PSM i UM i amb la qual també combregaven PP i PSOE. El president de la Junta Local dels nacionalistes, Guillem Far, també comentà que «amb la modificació s'ha perdut l'oportunitat de fer tots els ciutadans iguals, pel que fa a la seva utilització, em referesc».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris