cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
19°

La Sala ampliarà de 1.300 metres l'emblemàtic teatre de la vila

El Teatre Principal de Santanyí s'ampliarà de prop de 1.300 metres quadrats.
Per tirar endavant aquesta iniciativa, fa devers quatre anys la Sala ja comprà una parcel·la de 2.000 metres que es localitza darrere l'actual edifici i en la qual es construirà de bell nou un amfiteatre.

El batle, Cosme Adrover (PP), explicà que «el projecte consisteix a reconvertir l'actual edifici en una gran galeria, amb arcades a ambdues bandes, que pugui servir de vestíbul i de sala d'exposicions alhora. Mentre, l'actual amfiteatre es construirà de bell nou en aquest solar amb millors condicions i avenços tècnics i acústics».

De l'actual construcció, se n'ha d'enderrocar tota la coberta, deixant només la façana i les parets mestres perquè «pateix greus problemes d'humitat i no s'hi pot fer res». La façana no patirà cap casta de canvi.

L'amfiteatre tindrà capacitat per a devers 600 persones i s'hi accedirà mitjançant una escala que servirà per fer la inclinació de la zona de butaques i per gaudir de millor visibilitat.

Aquest projecte d'ampliació ha estat redactat per l'arquitecte municipal, Antoni LLobera, i per tal de dur-lo endavant la Sala està pendent de rebre una subvenció del Pla d'obres i serveis del Consell de Mallorca.

Amb els gairebé 700 metres quadrats que resten de la parcel·la en la qual es construirà l'amfiteatre, es preveu ampliar el carreró que ara hi ha a la part del darrere del teatre.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris