nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 16°
19°

Les Meravelles espera inquiet la decisió sobre la construcció del bar

Els veïns continuaran lluitant si l'Ajuntament no en rescata la concessió

Els veïns de les Meravelles continuen esperant les diligències de l'Ajuntament de Palma pel que fa a evitar la construcció d'un bar quiosc a la plaça de les Meravelles, a l'Arenal. La presidenta de l'Associació de Veïns, Magdalena Femenias, va comunicar que continuaran lluitant per mantenir una de les poques zones verdes a primera línia de la Platja de Palma.

El veïnat de les Meravelles es va agafar dissabte el «dia lliure» i varen desconvocar la concentració prevista després dels resultats en el darrer ple de Cort. El batle de Palma, Joan Fageda, es va comprometre a pesar de les argumentacions del seu regidor de Manteniment, José María Rodríguez, a encarregar un estudi econòmic amb l'objectiu d'esbrinar el cost que suposaria el rescat de la concessió del bar quiosc i oficina de turisme que s'està creant en l'esmentada plaça d'aquesta zona turística.

Malgrat aquest esperençador triomf, Femenias va anunciar que paral·lemanet als dies d'espera a les decisions de l'equip de govern municipal, mantenen convocades dues manifestacions per als dissabtes dies 9 i 16 de gener. La presidenta assegura que si l'estudi econòmic no els afavoreix, continuaran les manifestacions per protestar sobre aquest projecte
Els grups de l'oposició, PSM, PSOE i EU, expressaren el seu descontent per la creació d'aquest bar i insistiren que continuarien donant suport als veïns. La proposta de retirar la concessió que el PSM va fer a Cort va ser canviada per la d'elaborar un estudi que indicàs, segons va declarar el batle, «el que ens costaria, a la coorporació, rescatar la concessió» perquè el problema per Fageda no és «la de conservar la zona verda sinó la creació d'un altre bar». El batle va qüestionar reiteradament els motius que els veïns tenien per oposar-se al projecte, ja que no entenia com podia afectar-los la creació d'una zona municipal de 58 metres quadrats i el quiosc de 50 metres més.

Conciliador

El batle de Palma, Joan Fageda, es mostrà molt comprensiu en el darrer ple de Cort i va escoltar amb atenció les insistents demandes de les dues intervencions veïnals. Pel que fa a la creació del bar quiosc a la plaça de les Meravelles, el batle finalment cedí a les pressions de l'Associació de Veïns tot i rebutjar la proposta de l'oposició de rescatar la concessió. Després d'una lluita dialèctica, Fageda va guanyar molts punts en comprometre's a solucionar la qüestió que tant li preocupa.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris