algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
17°

Una nina de cinc anys resultà morta en accident a l'autopista a prop de Consell

Els pares i dos germans també resultaren ferits, dos d'ells en estat molt greu a la UCI

Una nina de cinc anys morí en accident ahir capvespre a l'autopista Palma-Inca a l'altura de Consell. La seva mare i la seva germana resultaren ferides molt greus, i el seu pare i el seu altre germà, ferits de pronòstic reservat. Així es tancà el primer tràgic accident mortal de l'any 1999 a les carreteres de Mallorca.

L'accident es produí devers les vuit del vespre a l'autopista poc abans de la sortida de Consell. El vehicle en el qual viatjava la família va sortir del carril per circumstàncies encara no aclarides. Segons les primeres estimacions topà amb un altre cotxe, però aquest punt encara s'està investigant.

El fet és que el xoc va ser fatal per a aquesta família, ja que la nina de cinc anys perdé la vida. Al lloc s'hi desplaçaren ràpidament bombers dels parcs de Palma i d'Inca, així com ambulàncies del servei 061 i, com és lògic, un important contingent del Subsector Trànsit de la Guàrdia Civl.

Els bombers rescataren i es feren càrrec dels ferits en el mateix lloc de l'accident i pogueren comprovar que la nina ja havia mort. Mentrestant, els ferits foren traslladats amb tota celeritat a Son Dureta. La mare i un dels infants foren immediatament traslladats a la UCI, mentre que el pare i el germà quedaren a urgències, on els diagnosticaren lesions en principi de pronòstic reservat.

Mentrestant, la Guàrdia Civil efectuà l'atestat d'aquest accident. A darrera hora de la nit i, en tancar aquesta edició, encara es recollien dades sobre la possible causa de l'accident i els motius de la seva gravetat. Per tant, va ser impossible aclarir les causes del succés i poder tenir la seguretat que hi participà un segon vehicle que, segons una primera i molt lleu impressió, pogué impactar contra aquell amb què viatjava la família.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris