muy nuboso
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
19°

El PP dóna llargues a la creació de la nova figura del Defensor del Ciutadà

Partits i entitats lluiten per les reclamacions ciutadanes

La creació de la figura del Defensor del Ciutadà a l'Ajuntament de Palma és una assignatura pendent del govern municipal del PP que perjudica molts de palmesans que, sovint, desconeixen on poden dirigir-se per traslladar les seves queixes i solucionar així els problemes veïnals.

Amb la finalitat d'apropar els ciutadans a les institucions de la ciutat, els partits de l'oposició a Cort i les Entitats Ciutadanes lluiten des de fa temps perquè es consolidi aquesta figura.

Segons va explicar el regidor d'EU Antoni Sancho, és una vella iniciativa que ja es contemplava en el programa electoral del partit el 1995, la qual ressaltava la necessitat d'elaborar la figura del Defensor del Ciutadà «com a mecanisme per canalitzar els greuges dels ciutadans front les actuacions municipals».

Però ara, després de tres anys d'insistència s'acaba la legislatura i tant els representants d'EU com del PSIB-PSOE estan preocupats perquè l'equip de govern municipal no ha fet res al respecte i, «el que és pitjor, sembla que no tenen cap intenció de satisfer aquesta demanda ciutadana que nosaltres reivindicam contínuament», declarà Antoni Sancho.

Sancho criticà Carlos Ripoll per «donar llargues a aquesta qüestió per la qual, continuarem treballant». Per la seva banda, el regidor socialista Josep Moll manifestà que per dur a terme la iniciativa feia falta «voluntat municipal».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris