cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
25°

Els germans Vidal són condemnats a més de 40 anys pel crim de Capdepera

El magistrat Eduardo Calderón imposa una pena més gran a Joaquín que a Domingo

Els germans Joaquín i Domingo Vidal Avellaneda han estat condemnats a una pena conjunta de més de quaranta anys per l'assassinat de Maria Nicolau, la venedora de cupons de Capdepera.

El magistrat Eduardo Calderón, regint-se pel veredicte de culpabilitat que en el seu dia anuncià el jurat popular, ha imposat a Domingo Vidal una condemna de 15 anys per la mort de la cuponera a més de tres anys i mig pel posterior robatori en el domicili de la víctima. Per a Joaquín Vidal les penes han estat superiors i el magistrat l'ha condemnat a 19 anys pel crim i tres anys pel robatori.

També s'ha disposat que els dos germans hauran d'indemnitzar els familiars de Maria Nicolau amb més de deu milions de pessetes.
La mort de la venedora de cupons de Capdepera es va cometre en la nit del 10 de setembre del 96. Els dos condemnats i el seu nebot, Pere Gelabert, es varen aturar en una benzineria de Manacor per adquirir combustible i es dirigiren al domicili de Maria Nicolau per convidar-la a prendre unes copes. La dona accedí i es ficà amb els tres individus en un turisme. Dins el vehicle, Maria fou amenaçada per tal que els lliuràs doblers, però ella s'hi negà. La víctima va ser traslladada fins l'abocador de fems de Capdepera i en sortir de l'automòbil, Joaquín la colpejà al rostre fins que va quedar semiinconscient. Els tres l'arrossegaren fins a un punt apartat de l'abocador i allà la varen cremar, encara amb vida, amb la benzina que havien comprat a Manacor.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris