algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
22°

«Els nous fanals de l'avinguda d'Antoni Maura són un anacronisme caríssim»

Arca denuncia que «són desproporcionats i estan fora de temps i de lloc»

Els nous fanals d'estil isabelí instal·lats a l'avinguda Antoni Maura «són un anacronisme caríssim», segons ha denunciat l'Associació per a la Revitalització dels Centres Antics (ARCA).

L'accés per l'avinguda Antoni Maura al centre de Palma ha incorporat una filera de vuit fanals en el bell mig de la calçada que, pel que sembla, són els primers d'un conjunt que arribarà fins al Teatre Principal pel passeig del Born, la plaça Joan Carles I i el carrer de la Unió.

En relació a aquesta intervenció «tan forta», en opinió d'Arca, aquesta associació ha assenyalat que «la incorporació de fanals ve a substituir i unificar el lamentable mostrari de fanals en què havien convertit el Born els diversos consistoris que ha patit aquesta ciutat els darrers 25 anys».

Arca indica que «els ajuntaments de Palma, durant aquest temps, han tingut signes polítics diversos, però també presenten algunes coincidències: imposició a tots del gust particular del regidor corresponent, favoritisme a tècnics i empreses properes al partit governant, desconeixement de la necessitat d'integrar l'element moble dins el paisatge urbà i una amplíssima incultura sobre la història de la ciutat».

Un dels punts de denúncia d'Arca és que «la Comissió del Centre Històric va ser la instància que va aprovar aquests fanals en una sessió irregularment convocada a una hora inhabitual i en la qual el representant d'Arca i altres "per aquesta causa" no hi pogueren assistir».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris