algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
19°

L'empresa que feia la reforma de la plaça rebrà 25 milions per deixar l'obra

L'Ajuntament abonarà aquesta quantitat i tornarà a treure el projecte a concurs

L'Ajuntament de Santa Maria i l'empresa Baseosa han arribat a un principi d'acord per rescatar l'adjudicació de la polèmica obra de reforma de la plaça d'Espanya.

El batle, Mateu Morro, va confirmar que els tècnics municipals havien realitzat una valoració de la feina feta fins ara i que aquesta ascendeix a uns 25 milions de pessetes que hauran de ser abonats a la constructora per rescindir el contracte.

Morro indicà que, després d'aquesta passa. es procedirà a treure el que resta del projecte a subhasta per procediment d'urgència. Amb aquest sistema s'hauran de demanar ofertes econòmiques a un parell d'empreses i seleccionar-ne la millor.

Morro es mostrà molt tranquil i indicà que ja s'havien mantingut contactes amb algunes constructores predisposades a acabar el projecte.
Tot i que des de l'Ajuntament es volien reiniciar les obres abans o durant les festes, això ha estat impossible. De tota manera, l'equip de govern confia que es respecti el termini de finalització de l'obra que expira el febrer.

D'altra banda, el grup ARC que havia portat la direcció tècnica de les obres ha posat de manifest la seva intenció d'interposar un contenciós contra la Sala per acomiadament improcedent.

L'equip ARC defensa que la rescissió de contracte no està fonamentada. Així, diuen que es va dur un control exhaustiu de l'obra. Els tècnics reconeixen que la constructora no es va cenyir al projecte i que hi detectaren irregularitats, però que totes foren comunicades a l'Ajuntament i al constructor per tal que fossin arreglades. En aquest sentit diuen que ha estat l'empresa la que ha fallat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris