algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 15°
20°

Les carreteres balears han registrat més de mil víctimes mortals del 1990 ençà

Durant l'any que avui s'acaba hi ha hagut dos morts menys que en el 97

1.091 persones han perdut la vida en les carreteres balears des de l'any 1990 fins ara, 841 de les quals han mort a Mallorca. Durant l'any que avui s'acaba s'han registrat 122 víctimes mortals en accidents de trànsit, dues menys que en el 97.

Una estadística que en l'any anterior havia disminuït de manera considerable fou la dels morts menors de 25 anys, que arribà a una xifra esperançadora de 35 difunts. La desgràcia ha fet que en el 98 s'hagin hagut de lamentar la pèrdua de 43 joves menors de 25 anys en la xarxa viària balear, moltes vegades amb més d'una víctima en un sol accident.

L'any actual ha experimentat un increment discret dels accidents amb morts a les Pitiüses i a Menorca, mentre que ha baixat a Mallorca. En el 97 moriren 103 persones mentre que durant el 98 s'han registrat 90 víctimes mortals a les carreteres mallorquines. El cas més espectacular s'ha produït a Menorca perquè dels 6 difunts en accident de trànsit que tingueren lloc durant el 97 s'han passat als 15 d'aquest any. Les Pitiüses han sofert un augment de dues víctimes mortals, ja que en el 98 han perdut la vida 17 persones i en el 97 ho feren 15.

L'evolució per mesos en el 98 ha experimentat les pujades i baixades espectaculars que cada any es produeixen. El cas més significatiu s'ha registrat en el mes de maig en el qual moriren 21 persones, mentre que en el mateix període del 97 se'n produïren 6. Les causes d'aquests augments són molt variades i van des de les condicions climatològiques a un accident amb múltiples implicats, passant per una època de massificació o fins i tot a la mala sort.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris