cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
23°

Pla Mirall en el Molinar: «Obres sense pressa però amb totes les pauses»

Els veïns denuncien deficiències i un retard de sis mesos en l'execució

El Molinar és un autèntic territori Mirall. Les obres de l'ambiciós pla de transformació de la ciutat duen mig any de retard en aquesta popular barriada. Els treballs s'iniciaren fa un any amb un termini d'execució de sis mesos. No cal explicar, perquè quasi tots els veïns de Palma ho pateixen, que ha estat un any de molèsties, perills, pols i renous. Sí, tothom sap que totes aquestes coses són inevitables a les obres públiques i a les domèstiques, però quan el retard és ja de sis mesos la paciència comença a acabar-se.

«Sense pressa i amb totes les pauses». Així defineix Josep Lliteres, president de l'Associació de Veïns del Molinar de Llevant, les obres del pla Mirall. Set carrers amb unes coses acabades i les altres per fer. Les vies que ja tenen instal·lada la síquia de pluvials encara no han canviat les voreres i a l'inrevés. Evidentment, que els operaris hagin col·locat les síquies no vol dir que s'hagin tapat i asfaltat. El resultat, com es pot veure en el carrer de Cal Saül, es una calçada amb un graó o desnivell continuat de més d'un pam d'alçària que representa un perill real per a cotxes, motos i vianants (algú ja ha caigut), però la via està oberta al trànsit i no hi ha cap barrera ni senyalització.

Josep Lliteres i Antoni Perpinyà, un dels veïns, expressen la seva indignació: «No es pot entendre tanta incompetència i descoordinació. Les obres es perllonguen indefinidament. Molts dies no patim les molèsties dels treballs perquè, simplement, no hi ha ningú fent feina. Així, no és estrany que es retardin. En el carrer de Cal Saül, d'una setmana ençà no s'hi fa res. La màquina ha estat inactiva durant set dies. Això sí, almenys l'han deixada perfectament aparcada i han tingut el detall que no faci nosa».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris