algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 15°
20°

Un gran institut per als al·lots del Pla

El nou centre de Secundària de Sineu estarà acabat en un termini màxim de tres mesos

Va néixer de la polèmica i de la reivindicació dels pares del Pla i amb polèmica i reivindicació obrirà les portes. Es tracta del nou institut de Secundària de Sineu, que ha entrat en la darrera fase de la construcció amb el compromís adquirit per part de l'empresa adjudicatària d'acabar-lo en un termini màxim de tres mesos.

El batle de Sineu, Andreu Matas, va visitar en companyia d'alguns tècnics les obres, que es troben pràcticament paralitzades durant aquestes festes a causa de la falta de personal.

Més de 3.500 metres quadrats edificats serviran per acollir a partir del curs 99-2000 un màxim de 450 alumnes que es repartiran en 12 cursos d'Educació Secundària i 4 del cicle de Batxillerat. Per fer-ho possible s'haurà habilitat una trentena d'aules en els tres nivells amb els quals comptarà l'immoble si es compta el semisoterrani. L'edifici que té la planta en forma de U, està estudiat per agrupar tots els serveis. Així, en una de les ales s'ha concentrat la zona d'administració, despatxos de professors i direcció, la cafeteria i la biblioteca.

Passant pel gran vestíbul d'entrada, s'arriba a l'altre costat de l'immoble on s'ha dissenyat la zona de docència amb les classes, el laboratori, i els tallers de pràctiques.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris