algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
17°

El consistori compra solars a Calvià i a Galatzó per a habitatges socials

El ple de l'Ajuntament de Calvià, el darrer de 1998, aprovà ahir amb els vots a favor del PSOE i del regidor Anselmo Martín comprar a Sa Nostra, per 46'5 milions de pessetes un solar de vuit mil metres quadrats per construir-hi habitatges de protecció oficial. El consistori havia convocat mesos enrere un concurs per adquirir solars amb aquesta finalitat i l'oferta de l'entitat bancària ha estat la millor.

La corporació també va donar llum verda a l'adquisició d'altre dos terrenys, de 5.55 metres i de 15.000 metres a la urbanització Galatzó, al Consell de Mallorca amb la mateixa finalitat, i on es construiran 125 habitatges socials. Ambdós solars tenen un preu de 35 i 89 milions de pessetes, respectivament.

Així mateix, s'acordà adjudicar a FCC la construcció de 80 habitatges socials de la segona fase de promoció iniciada a principi de la dècada per la cooperativa PSV.

D'altra banda, l'equip de govern socialista aprovà un total de 12 taxes municipals amb el suport d'Anselmo Martín i el vot en contra del PP. Tot i això, tres propostes fracassaren a causa de l'oposició de l'exedil d'Esquerra Unida i els conservadors. Les tres taxes que no prosperaren foren les relatives a la creació d'una ordenança reguladora d'aparcaments (ORA) a diverses zones turístiques, així com les tarifes d'aparcament municipal de Peguera, la publicitat en els mitjans de comunicació municipals i la taxa corresponent als serveis prestats per l'IFOC.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris