cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
18°

Educació finançarà l'Oficina dels Pares d'Alumnes per centralitzar-ne les activitats

Uns ordinadors connectaran les FAPA i tindran accés directe a la xarxa del Govern

La segona quinzena de gener s'inaugurarà la seu de la que serà l'Oficina dels Pares d'Alumnes de les Balears. Una iniciativa promoguda per la Federació d'Associacions de Pares d'Alumnes (FAPA) de Mallorca i que comptarà amb el finançament del Govern balear mitjançant una subvenció de la Conselleria d'Educació.

El que pretén aquesta oficina és mantenir connectades les quatre federacions illenques mitjançant un ordinador central, que s'instal·larà a la seu de l'oficina, i que permetrà centralitzar tota la informació que afecta i interessa les associacions de pares d'alumnes, que podran accedir a l'esmentada informació de manera ràpida i directa.

A més a més, aquest ordinador central estarà connectat a la xarxa informàtica del Govern balear, de manera que es convertirà també en «un canal de queixes» per adreçar-se a la Conselleria, segons explicà el president de FAPA Mallorca, Joan Pons. Així, els pares tindran fil directe amb els responsables educatius del Govern, a més de rebre puntualment tota la informació que genera l'actualitat educativa.

L'Oficina del Pare, que s'ubicarà en un carrer pròxim al mercat de Pere Garau, compartirà local amb l'empresa de FAPA, que va ser creada per oferir als pares uns serveis que no es podien fer des de la Federació directament. Per exemple, la venda de llibres o de material escolar no podia ser assumida per FAPA, perquè és una entitat sense ànim de lucre.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris