nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
20°

Examinen l'hotel incendiat a Andratx per esbrinar les causes del sinistre

La Policia Judicial de la Guàrdia Civil ha recollit proves de l'interior de l'establiment

89336

La Policia ha començat a investigar les causes de l'incendi d'Andratx.

La Policia Judicial de la Guàrdia Civil ha començat una investigació per tal de determinar amb tota seguretat quines foren les causes de l'incendi que causà desperfectes milionàris a l'Hotel Playa del Camp de Mar, a Andratx.

Encara que en un principi es considerà la possibilitat que el sinistre s'hagués motivat per un curtcircuit però els Bombers del CIM deixaren la investigació a la Guàrdia Civil perquè existien alguns aspectes per determinar. El que sí han descartat ja els efectius que duen el cas és que l'incendi fos provocat, tal i com havien insinuat alguns dels curiosos que s'havien acostat a la platja per presenciar les tasques d'extinció del foc.

Llits i matalassos

La presència de llits i matalassos en la planta baixa de l'edifici a causa de les obres de reforma que s'efectuaven en les habitacions de l'hotel va provocar que les flames es propagassin amb molta facilitat. Els agents de la Guàrdia Civil han inspeccionat les restes cremades per tal de localitzar el punt on començaren les flames però pel que sembla encara no s'ha trobat. És previst que avui continuïn les gestions per esbrinar l'origen del foc.

Mala sort

Una vegada sufocat l'incendi es valoraren els danys que el foc provocà. Encara que de moment no s'han facilitat les xifres tot indica que seran milionàries. A més, l'hotel romania en procés de reforma i la feina feta fins aquell moment també s'ha perdut.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris