algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
19°

Breus

• Sant Joan

Recepció de camins L'Ajuntament de Sant Joan acordà a la darrera sessió plenària de l'any fer-se càrrec del manteniment dels camins rurals del terme que han estat condicionats pel Consell de Mallorca mitjançant el Pla d'obres i serveis. Entre aquests camins s'hi troben alguns dels més transitats pels veïnats, exemple del camí de ses Algorfes. Conjuntament amb aquest també s'han començat a rebre els camins de ses Casetes, Son Roig, el del Molí d'Aigua i el del Molí d'en Vola. J.N.

• Campos

Concert de Sant Esteve El passat dissabte tingué lloc la novena edició del ja tradicional i popular concert de Sant Esteve de Campos. Per l'ocasió es comptà amb l'actuació del guitarrista i professor del conservatori de Palma Miquel Angel Aguiló. Cal recordar que fou precisamnt aquest artista, nascut a Campos, qui va encetar els concerts de Sant Esteve quan encara no se sabia si el projecte tendria continuïtat. El concert fou subvencionat per l'Ajuntament de Campos i la Caixa de Balears, Sa Nostra. J.N.

• Algaida

«Es Saig» compleix 18 anys La revista d'informació local d'Algaida Es Saig compleix aquest mes de desembre el seu 18è aniversari. Aquesta publicació mensual, dirigida per Delfí Mulet, s'ofereix com a bolletí de l'Obra Cultural Balear d'Algaida i és una de les revistes amb més solera dins l'Associació de Premsa Forana. J.N.

• Manacor

Concurs de nadales El XXVI concurs de nadales de Portocristo, celebrat el passat dia 23, tingué com a guanyadora de la medalla d'or a Petra Bauçà amb la cançó inèdita Quan ve la son. Pel que fa al primer premi de grups, recaigué en els alumnes de l'Escola de Son Servera dirigida per Pep Alba i amb la tonada Sols per tu. A l'apartat de premis d'autors, aquesta edició guardonà Maria Antònia Gomila amb la cançó nadalenca En un petit indret. J.N.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris