algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 15°
18°

D'escorxador a viver municipal de plantes

L'Ajuntament d'Inca projecta la creació d'una escola taller de jardineria a la finca del Carnatge

D'escorxador a viver municipal de plantes i escola taller. Aquesta és la història amb la que es pot resumir el passat i el futur que li espera a la finca del Carnatge, ubicada en les proximitats del puig de Santa Magdalena, on l'Ajuntament hi projecta un centre per a l'aprenentatge professional de joves jardiners, fusters i picapedrers.

Amb el nom dels Fassers s'ha redactat un ambiciós projecte que preveu la creació d'una escola taller en aquesta línia en col·laboració amb l'Inem i que funcionaria de forma molt similar a la que ja existeix al quarter General Luque. La nova iniciativa planteja tres mòduls formatius dels oficis de picapedrer, fuster i especialista en jardineria. Cadascuna de les branques tendria una capacitat màxima per a deu alumnes que cursarien estudis teòrics i, sobretot, pràctics durant dos anys, període durant el qual cobrarien un petit sou.

Apart de l'objectiu formatiu i d'inserció en el mercat laboral, l'escola taller tendria una segona finalitat en la millora de totes les places, jardins i zones verdes de la ciutat mitjançant la creació d'un viver municipal a la finca del Carnatge. Aquesta parcel·la, d'una extensió aproximada d'una quarterada, es troba en un estat deplorable ja que ha estat utilitzada durant els darrers anys per la brigada municipal com a magatzem per a deixalles vegetals.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris