algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
16°

El passeig Ernest Mestre es remodelarà de dalt a baix i acollirà 100 aparcaments

Després de les festes de Nadal començarà a Felanitx una important remodelació del passeig Ernest Mestre. A més de les obres d'embelliment d'aquest emblemàtic passeig, també es construiran un centenar d'aparcaments a cada costat de la via.

El batle de Felanitx, Miquel Riera (PSOE), explicà a Diari de Balears que «confiam que tot just haver acabat les festes de Nadal els obrers es puguin posar a fer feina. El projecte és molt important per al municipi, ja que a més dels aparcaments també s'hi instal·laran fanals nous i es col·locaran bancs perquè la gent hi pugui seure».

Aquest important projecte té un pressupost de 70 milions de pessetes que serà pagat entre l'Ajuntament de Felanitx i el Govern balear mitjançant el pla Mirall.

El batle es mostrà crític amb el Govern pel fet que només subvenciona les obres d'embelliment i en aquest cas del passeig Ernest Mestre es necessita arreglar part del clavegueram que hi ha sota terra i el Govern no concedeix cap duro per a això.

Davant aquest fet, el Consistori felanitxer que presideix Miquel Riera ha decidit assumir el cost d'arreglar el clavegueram perquè «no podem embellir el passeig i tenir la infraestructura de sota un desastre», digué el batle.

Aquesta via casualment està considerada carretera i per ella hi passa la gran part de trànsit que es dirigeix cap a Manacor.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris