algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 12°
12°

Les inversions dels transportistes arriben enguany als 2.500 milions

Les ajudes del pla Protransport han beneficiat 240 empreses

El sector del transport ha invertit al llarg de 1998 i a les Illes Balears més de 2.500 milions de pessetes.
El pla Protransport, confeccionat per la Conselleria d'Agricultura, Comerç i Indústria del Govern balear, ha propiciat aquest volum d'inversions, un dels més elevats dels darrers anys.

Un total de 240 empreses relacionades directament i indirecta amb el sector s'han acollit enguany a les ajudes d'aquest novedós programa.
Un programa que s'ha posat en marxa amb els següents objectius: millorar el transport públic de la Comunitat Autònoma de les Illes; afavorir la modernització de les empreses que integren el sector del transport a Balears, mitjantçant subvencions per tal que els empresaris renovin la seva flota; finalment, facilitar l'accés al transport de persones amb minusvalidesa o problemes de psicomotricitat en general.

L'import total de les subvencions atorgades durant la primera edició de l'esmentat programa d'actuació ha arribat als 320 milions de pessetes, el que suposa un total de 1.600.000 pessetes per cada expedient aprovat dels que es varen presentar en temps i forma a la Conselleria d'Agricultura, Comerç i Indústria.

Entre les accions susceptibles de subvenció figuren les següents: compra de vehicles nous que estiguin destinats al transport de mercaderies i passatgers, sempre i quan es tracti de serveis de transports públics i el beneficiari tengui la targeta de transport adient expedida per l'administració corresponent; inversions en mecanismes adaptats en els vehicles destinats al transport terrestre i marítim, per tal de facilitar-ne l'accés a persones amb mobilitat reduïda.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris