algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
15°

El PP, immers en la crisi, pot no presentar-se a les eleccions

El Partit Popular de Puigpunyent està travessant una greu crisi que, si no acaba aviat, pot provocar que no es presenti a les properes eleccions municipals.

La disputa interna té el seu origen en quin és el candidat més idoni per ser al capdavant de la llista electoral. Mentre que la Junta Local vol presentar un candidat nascut al poble, des de Palma es vol imposar un candidat que no compta amb les simpaties de la majoria de membres puigpunyentins.

Les discussions estan començant a posar nerviosos molts dels simpatitzants, que veuen com el temps passa i no hi ha tan sols una llista mig definida per afrontar amb garanties les eleccions. De fet, la situació es veu complicada pels rumors que apunten que la presidenta de la Junta Local es planteja dimitir. Sense dubte són molts el que no desitgen ara una dimissió, ja que suposaria iniciar un procés d'organització interna que a mig any de les eleccions no és recomanable.

La divisió interna es va posar de manifest dissabte passat, quan en el marc d'un sopar de simpatitzants del PP de la comarca de Palma hi varen acudir en representació del poble dos grups de persones per separat i pel seu compte.

En aquest sentit, la presidenta de la Junta Local, Joana Pujol, comentava que «aquesta és una prova més que hi ha persones en el partit que fan les coses d'amagat i que l'excés de protagonisme pot dur el grup a la seva desaparició».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris