algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
18°

Els batles de Muro i Santa Margalida fan pinya per exigir més atenció sanitària

Les ambulàncies tarden més de 45 minuts per arribar al nucli de Can Picafort

Els batles que integren la Mancomunitat Nord de Mallorca s'han tornat a ajuntar per reivindicar a l'Insalud que destini més atenció sanitària a la Platja de Muro i també al nucli de Santa Margalida, a Can Picafort.

En concret, demanen una estació d'ambulància a Can Picafort i un PAC a la Platja de Muro. Des d'aquest segon municipi el batle, Jaume Perelló, també proposa un concert entre l'Insalud i l'Hospital General de Muro per poder gaudir d'aquest servei, ara en mans totalment privades, durant els mesos de temporada alta.

Els batles afectats comenten les mancances d'atenció sanitària que pateixen durant els mesos d'estiu. En concret, a la Platja de Muro, «només tenim un metge que visita la zona de les Gaviotas i, a més, només ve dues hores cada un parell de dies», comenta el batle Jaume Perelló (UM). Això genera que tant la gent treballadora com els mateixos turistes s'hagin de desplaçar o bé en taxi o bé en bus fins el PAC de Santa Margalida. Cosa que li sembla injusta a Perelló, «ja que a la Platja de Muro comptam en plena temporada amb una població fluctuant de 25.000 persones, entre turistes i residents».

Ambulàncies

A Santa Margalida la problemàtica és una altra, i està relacionada amb el temps que es torben les ambulàncies a arribar a la zona de la platja. «De vegades les ambulàncies tarden entre 45 i 50 minuts a arribar a la platja de Can Picafort o a Son Bauló, i això és molt de temps», sentencia el batle d'aquesta localitat Antoni del Olmo (PP).

Interessos comuns

L'altre dia els batles del nord deixaren els seus colors polítics per demanar un parc de bombers a Alcúdia o a la Platja de Muro. Ara, ho tornen a fer per sol·licitar més atenció sanitària a l'Insalud. Demandes que es realitzen aprofitant els colors d'uns per incidir damunt el Govern i els dels altres per fer-ho damunt el Consell.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris