algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
19°

El poble es posa en peu de guerra: no surt a la guia telefònica

L'empresa ha inclòs els abonats entre els veïns de Sant Llorenç

Els carrioners estan en peu de guerra... El fet que a la nova guia de Telefònica els abonats surtin mesclats entre els veïnats de Sant Llorenç els ha tocat la fibra més sensible.

«Com és posible que algú s'hagi atrevit a fer això?». Aquesta era ahir la qüestió més repetida entre els veïnats d'aquest llogaret, de quasi dues mil persones, que no amaga els seus anhels independentistes.

«Son Carrió és un poble, té la seva història, que no és ni molt manco curta, i sempre s'ha diferenciat dels llorencins. Es menester que es rectifiqui d'immediat perquè el nostre poble és el més sagrat que tenim», esmentava un veïnat del tot indignat fent referència a la identitat pròpia d'aquesta llar del Llevant.

D'altres, en veu més baixa, amenaçaven de no tornar a telefonar per no donar doblers a la companyia i, els més despistats, en adonar-se de la novetat, es resistien a creure-la i corrien a fullejar la nova guia quedant del tot estupefactes i demanant a la cambrera que els servís «un conyac del dolent».

Les tertúlies als casinos estaven servides. Els crits i el rebombori se sentien d'una banda a l'altra del local. Al racó només en quedaven alguns de major edat que, com Catalina Ballester, deien que «l'ofensa» ja arribava massa enfora. «Abans no sortíem als plànols i ara ja no sortim ni a la guia de telèfon, s'ha de cercar un remei...», explicava.

Un veïnat de nacionalitat alemanya que berenava ben tranquil, Lothar Lehmbäcker, també participà de la gresca. «No me'n desfaré, en lloc de telefonar hauré d'agafar el cotxe i anar-hi personalment, serà un caos, però és la solució per no arribar a anar-me'n del cap», explicava.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris