algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
19°

Acusen un menor de 13 anys de ser l'autor de cinc atracaments a Palma

Dues de les víctimes de l'adolescent han necessitat assistència mèdica

El Grume (Grup de Menors) del Cos Nacional de Policia ha localitzat un adolescent de 13 anys que és sospitós d'haver participat en cinc atracaments a joves de Palma en poc temps. Tot i la seva edat, el menor ha utilitzat barres de ferro i ha causat ferides a alguna de les víctimes, que necessitaren assistència en un centre mèdic. Després d'haver declarat davant els investigadors, el presumpte delinqüent quedà a disposició dels seus pares.

El menor va ser trobat dimarts passat en el carrer Manacor, després que un dels joves que havia patit un atracament per part seva l'hagués identificat en el carrer Aragó. El perjudicat, que va ser assaltat el passat dia 19 al vespre a la plaça Gomila, avisà una patrulla del Cos Nacional de Policia i els agents el trobaren poc després gràcies a la descripció física facilitada.

L'adolescent va ser traslladat a la Prefectura, on reconegué ser l'autor de quatre actes delictius més. El primer es produí el 28 de novembre, quan un jove de 18 anys va ser víctima d'un atracament per part de l'al·lot, el qual el copejà reitaradament amb una barra de ferro en el cap.

El mateix dia, un altre individu de 18 anys va ser objecte d'un brutal atac per part de l'adolescent, que anava acompanyat de cinc jovenets més. En aquesta ocasió, el perjudicat va ser examinat de les lesions patides durant l'agressió a Son Dureta. El l 18 de desembre es varen produir dos actes delictius atribuïts al menor. Dos joves de 15 i 16 anys varen ser abordats pel sospitós de 13 anys a Son Gotleu. Com que es varen negar a entregar 100 pessetes, varen ser colpejats pel menor.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris