algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

El portuguès fa les primeres proves

El tramvia, amb més capacitat i pes que el solleric, només té petits problemes amb els frens

La companyia Ferrocarril de Sóller ha duit a terme aquesta setmana les primeres proves amb els nous tramvies portuguesos, que es varen adquirir fa prop d'un any, i que de llavors ençà s'estan adequant per entrar en funcionament.

L'objectiu de la prova no era altre que comprovar si el portuguès pot circular amb normalitat en les vies actuals, fet que ha quedat clar, ja que els resultats de la prova, segons el director, Rafel Sierra, han estat molt positius, i sols mancaran petits detalls, com un reajustament dels frens, que s'han duit d'Alemanya.

Ara, les intencions de la companyia passen perquè els portuguesos, que tenen una major capacitat de passatgers (34) que els sollerics i també una major potència (80 cavalls pels 50 dels sollerics), entrin en funcionament el mes de gener. Això coincidirà amb l'inici de les obres de reforma del tram de via de la plaça d'Espanya i que completarà la reforma de la via del centre de la ciutat iniciada l'any passat. Durant les obres no se suprimirà el servei de tramvies, ja que els portuguesos inclouen un sistema que els permet quedar totalment tancats els vespre i poden quedar més amunt del mercat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris