algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

El pla general duplica l'extensió de la universitat privada

Després de la revisió, la parcel·la passa de 45.000 metres a 85.000

La primera revisió del futur pla general de Llucmajor quasi dobla l'extensió de la parcel·la en la qual es preveu construir la universitat privada. D'aquesta manera, els solars edificables passen dels 45.000 metres quadrats prevists a l'aprovació inicial del pla a 85.000 metres.

Segons explicà el delegat d'Urbanisme, Joan Jaume (PP), aquesta modificació obeeix al fet que «a la primera redacció del pla es va cometre un error tècnic i es va reduir l'extensió real dels terrenys. De fet, quan es demanà l'interès social a la Comissió Insular d'Urbanisme per construir la Universitat ja s'hi incloïen 85.000 metres quadrats».

Aquesta explicació no va convèncer l'oposició. «La modificació es deu al fet que el promotor de la Universitat presentà una al·legació demanant-ho i, com que pareix que té bo, la hi han concedida», explicà el portaveu nacionalista Antoni Llompart.

El PSM també exposà que l'associació d'hotelers de Platja de Palma presentà una al·legació per tal d'impedir noves urbanitzacions a la zona afectada pel pla d'ordenació de l'oferta turística. Aquest afecta el projecte de la Universitat, i l'al·legació tampoc s'ha tingut en compte.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris