algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
11°

Un error provoca una fuita de gas i posa en perill la Costa de la Pols

La confusió d'una canonada de Gesa amb una d'aigua quasi causà una desgràcia

103314

El pla Mirall dóna una imatge molt diferent de la que es pretenia.

T. Ayuga

El carrer de la Costa de la Pols està de pega. No han bastat tots els entrebancs que han patit les obres del pla Mirall que encara s'hi fan sinó que ahir l'error d'un operari va causar una fuita de gas que podia haver tingut conseqüències dramàtiques.

El treballador, quan eren les deu del matí, es disposava a tallar una canonada d'aigua de la part baixa de la via connectar-la amb la de la Rambla. Per poder realitzar aquesta operació va fer servir una serra giratòria, que desprèn guspires amb una facilitat prou coneguda. Per raons que desconeixem, la canonada que va seccionar era de les que condueixen el gas.

La sort va voler que el frec de l'eina no provocàs cap inflamació, però les emanacions s'elevaren a molta velocitat.
Els mateixos treballadors detectaren tot d'una el perill que això representava i feren tancar amb celeritat la cafeteria i croissanteria que hi ha a només un parell de metres d'on es produí l'accident.

El subministrament es va tallar ràpidament i a les onze del matí l'avaria era en vies de solucionar-se.
La gravetat del succés s'afegeix als incidents que han afectat les obres del pla Mirall a la Costa de la Pols i en els carrers de les rodalies i pels quals els comerciants i veïns de la zona es plantejaren molt seriosament denunciar per danys i perjudicis l'Ajuntament de Palma.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris